Istandsættelse og renovering

Komplette løsninger

Istandsættelse og renovering

Lad os varetage hele projektet

Hos Dupa Malerne tilbyder vi hele renoverings- og istandsættelsesløsninger.

Vi har flere afdelinger der dækker over forskellige håndværksfag, hvilket gør os i stand til at varetage hele din entreprise.

Se mere her:

Leder du efter en samarbejdspartner med mange års erfaring i branchen, som kan tilbyde totalløsninger? Så kontakt os hos Dupa og lad os tage en uforpligtende samtale om dit næste projekt.

Maling og istandsættelse af lejligheder

Måske skal du flytte i lejlighed, måske skal du flytte fra et lejemål eller måske trænger din lejlighed bare til en kærlig omgang. Uanset hvad, kan vi hos Dupa Malerne hjælpe dig med at istandsætte og/eller renovere din lejlighed.

Vi har lang og gennemgående erfaring med flyttelejligheder. Vi ved hvad der kigges efter og hvor det er vigtigt at gøre en indsats for at du kan få tilbagebetalt dit depositum.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Maling og istandsættelse af huse

Uanset om det er dit gamle hus der skal renoveres, om du skal have lavet en tilbygning, om du har investeret i et “håndværkertilbud” eller andet, kan vi hos Dupa Malerne hjælpe dig med en grundig og gennemgående renovering og istandsættelse af dit hus.

Vi er fleksible, servicemindede og løsningsorienterede, så giv os et kald, så tar vi en uforpligtende samtale om dit næste projekt. Vi varetager gerne hele entreprisen for dig, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Kontakt os på telefon 45 93 88 18.

Maling og istandsættelse af trapper og opgange

Hos Dupa Malerne har vi i mange år hjulpet boligforeninger med at renovere og istandsætte deres trappeopgange. En flot og nyistandsat trappeopgang danner altid et godt førstehåndsindtryk for besøgende.

Vi nedsliber og maler alt træværk i opgangen, herunder gelændere, døre, vinduer og klarer også meget gerne udskiftning af linoleum gennem vores gulvafdeling Dupa Gulve.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt