Maler Hørsholm

Erfaren maler fra lokalområdet

Maler Hørsholm

Flot og gennemført malerarbejde

Nymalede vægge, lofter eller gulve, giver et fantastisk udtryk.

Slidt og gammelt træværk kan hurtigt komme til at se nyt og friskt ud. Med en professionel maler på holdet, kan du få udført malerarbejde af højeste kvalitet, der vil give dig et resultat du kan nyde godt af i mange år.

Vi er din lokale maler til enhver maleropgave. Vi bor i Gentofte og rykker derfor ud i hele Hørsholm, hvor vi ofte hjælper vores kunder med både store og små maleropgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Skal dit næste malerprojekt udføres af en professionel og erfaren maler Hørsholm? Hos Dupa Malerne vægter vi faglig stolthed højt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores malerarbejde. Vi rådgiver fra A-Z og giver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Malerpensel

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Istandsættelse af huse og lejligheder

Vi ønsker at være mere end “bare” at være et malerfirma. Derfor tilbyder vi at varetage totalentreprisen, hvis du skal have renoveret eller istandsat dit hus eller din lejlighed. Gennem vores afdelinger i Dupa Tømrerne og Dupa Gulve kan vi nemlig varetage størstedelen af de håndværksmæssige opgaver, som er forbundet med istandsættelse, renovering eller nybyg.

Vi har mange års erfaring med istandsættelser i Hørsholm og har blandt andet specialiseret os i flyttelejligheder. Står du og skal fraflytte et lejemål, er der en række krav til lejemålets stand, der skal opfyldes, for at du kan få tilbagebetalt dit depositum. Vi ved hvad kræver og hvad der skal til for at du får dit depositum tilbage. Du kan derfor trygt vælge os til opgaven.

Din maler i Hørsholm kan kontaktes med det samme

Tag første skridt på vejen mod dit næste malerprojekt allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse med god rådgivning og vejledning om de bedste løsninger, samt give et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt din maler på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores formular.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt