Maler København

Maler til alle opgaver

Maler København

Få en professionel samarbejdspartner

Meget malerarbejde kan man lave selv.

Skal man have de bedste resultater, der oser af kvalitet og holder et godt udtryk i mange år, bør man dog alliere sig med en professionel maler. Så er du sikker på at få det lavet ordentligt.

Hos Dupa Malerne har vi mange års erfaring som maler i København og ved derfor, hvad der forventes, når vi bliver sat på en opgave – både når det er for private og erhvervskunder.

Som maler løser alle opgaver indenfor branchens rammer og kan blandt andet hjælpe med:

Skal du bruge en professionel maler på dit næste malerprojekt i København? Så hiv fat i Dupa Malerne. Vi leverer håndværk af højeste kvalitet og garanterer resultater du vil kunne nyde godt af i mange år fremover.

close up af malerrulle

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Mere end bare en maler i København

Hos Dupa har vi flere forskellige afdelinger, samt et bredt netværk af samarbejdspartnere. Vi spænder derfor bredt over flere brancher og kan dermed tilbyde dig totalløsninger. Med vores tømrerafdeling i København, Dupa Tømrerne, og vores gulvafdeling, Dupa Gulve, kan vi opføre din nye tilbygning, renovere dit hus eller istandsætte din lejlighed. Vi stiller op med både tømrer og maler, og skulle der være brug for at få en elektriker eller en vvs’er indover, står vi for kontakten.

Du får et færdig resultat og samtidig slipper du for besværet med at skulle koordinere samarbejdet på tværs af forskellige håndværkere. Læn dig tilbage og lad os om at varetage entreprisen.

Opsætning af filt

Skal vi hjælpe dig med dit næste malerprojekt i København? Så giv os et kald på telefon 45 93 88 18, send os en e-mail på info@dupa.dk eller skriv direkte i vores formular. Vi tager en uforpligtende samtale, hvor vi sørger for at få afdækket dine behov, og giver naturligvis et gratis tilbud på enhver opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt