Maler Lyngby

Din lokale samarbejdspartner

Maler Lyngby

Malerarbejde af højeste kvalitet

Får du en professionel og erfaren maler til at varetage dit næste malerprojekt, er du sikker på at få et nydeligt resultat, der vil holde i mange år.

De fleste maleropgaver kan, til en vis grad, løses selv, men hvis du først har sammenlignet gør-det-selv-arbejde med professionelt malerarbejde, er du ikke i tvivl; professionelt malerarbejde er alle pengene værd.

Dupa Malerne er din lokale maler i Lyngby. Vi rykker hurtigt ud fra vores adresse og hjælper både private og erhvervskunder i dit område. Som moderne maler kan vi selvfølgelige varetage alle opgaver indenfor branchens rammer, herunder blandt andet:

Hvis du skal bruge en faglært og erfaren maler i Lyngby, så kontakt os i dag. Vi tager en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov, og yder gerne kompetent rådgivning og vejledning på dit næste projekt, så du er sikker på at få perfekte resultat.

Close up af malerrulle

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Lad os om at varetage hele entreprisen

Hvis du skal have lavet en tilbygning, have renoveret hele, eller dele, af huset, have istandsat en flyttelejlighed eller lignende, tilbyder vi hos Dupa at varetage hele entreprisen. Vi har en tømrerafdeling, Dupa Tømrerne, og en gulvafdeling, Dupa Gulve, der gør os i stand til at tilbyde komplette og gennemprøvede løsninger. Vi er nemlig ikke bare en maler.

Med os på holdet er du godt dækket ind og kan blot læne dig tilbage. Vi står for koordinationen af forskellige faggrupper og kan, gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere, også inddrage elektrikere, murere, vvs’ere eller andre håndværkere, om nødvendigt.

Kontakt din maler Lyngby i dag

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af malerarbejde eller skal du bruge råd, vejledning eller inspiration? Så kontakt os i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at være din lokale maler.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt