Maler Rødovre

Maler til alle opgaver

Gennemført malerarbejde i din by

Udsøgt kvalitet til gode priser

Er du på udkig efter en professionel maler i Rødovre med mange års erfaring i faget, styr på teknikkerne og yderst høje standarder for kvalitet i arbejdet?

Det kan vi godt forstå. Med en professionel fagmand på holdet er du nemlig sikker på at få et resultat du vil være glad for i lang tid.

Vi har base i Gentofte, hvorfra vi kører i og omkring hele København. Vi lægger hellere end gerne vejen forbi dig i Rødovre, og udfører et godt og grundigt stykke malerarbejde.

Vi løser blandt andet opgaver inden for:

Skal vi være din lokale maler Rødovre? Så giv os et kald allerede i dag og lad os komme i gang med dit næste malerprojekt. Vi rådgiver og vejleder altid om de bedste løsninger og giver naturligvis et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Spand med spartelmasse

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Renovering af trappeopgange

Hos Dupa bestræber vi os på at være en moderne maler, der tilbyder moderne løsninger. En af vores spidskompetencer er at renovere og istandsætte trappeopgange i boligforeninger og større byggerier.

Gennem vores afdelinger Dupa Tømrerne og Dupa Gulve er vi i stand til at varetage hele opgaven. Vi klarer gelænderet, vi lægger gulvet og vi maler væggene. Skulle der være brug for at få en elektriker med på projektet kan vi, gennem vores store netværk af samarbejdspartnere, naturligvis også stå for koordinationen af dette. Det kalder vi at være “en moderne maler”.

Kontakt din lokale maler i dag

Kom i gang med dit næste malerprojekt allerede i dag. Tag første skridt og kontakt din lokale maler Rødovre. Vi tager en uforpligtende samtale, hvor vi sørger for at få afdækket alle dine ønsker og behov, samt giver et gratis tilbud på en skræddersyet løsning. Vi glæder os til at høre fra dig, så kontakt os nu på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores formular.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt